Bízza profikra az alkalmazotti bérek kalkulációját!
Bérszámfejtőink munkájának köszönhetően munkavállalói pontosan
annyit kaphatnak kézhez,
amennyi a legfrissebb jogszabályok szerint jár nekik.

Bérszámfejtés

TB ügyintézés, bérelszámolás Budapesten

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt a munkavállalói bérek pontos kalkulációja kiemelten fontos terület egy vállalkozás számára. Mind a költségek optimalizálása, mind az alkalmazottak elégedettsége szempontjából jól felfogott érdekünk, hogy minden fizetés, járulék és levonás megfelelően legyen elszámolva és átutalva. Cégünk részleges és teljes körű szolgáltatáscsomagot is kínál, részletes hó végi riportokkal.

Bérszámfejtési szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

  • Bérszámfejtés
  • Munkáltató által fizetendő adók és járulékok lejelentése
  • Munkavállalók bejelentése
  • Munkáltatói igazolások kiadása
  • Munkavállalói juttatások, ellátások és adókedvezmények kezelése

Szüksége van egy új bérszámfejtőre?

Indítsa el új vállalkozását könnyedén, intézzen mindent egy helyen. Kezdje velünk gyorsan és hatékonyan!

Bővebben

A határidők és jogszabályok útvesztőjében mérlegképes könyvelőink magabiztosan közlekednek, amíg Ön üzletének érdemi részével foglalkozhat.

Bővebben

Bízza profikra az alkalmazotti bérek kalkulációját! Bérszámfejtőink munkájának köszönhetően munkavállalói pontosan annyit kaphatnak kézhez, amennyi a legfrissebb jogszabályok szerint jár nekik.

Bővebben

A megfelelő cégforma és adózási forma kiválasztásához széleskörű tájékozottság szükséges. A Tower Consulting jogszabályi változásokban is naprakész adótanácsadói örömmel segítenek optimalizálni céges adókötelezettségeit.

Bővebben

Spóroljon meg időt, csökkentse fizetendő adóját és aludjon nyugodtan! Bízza szakértőnkre éves személyi jövedelemadó bevallását!

Bővebben