Bízza profikra az alkalmazotti bérek kalkulációját!
Bérszámfejtőink munkájának köszönhetően munkavállalói pontosan
annyit kaphatnak kézhez,
amennyi a legfrissebb jogszabályok szerint jár nekik.

Bérszámfejtés

TB ügyintézés, bérelszámolás Budapesten

A folyamatos jogszabályi változások és a meglévő szabályozás szerteágazó rendelkezései miatt a munkavállalói bérek pontos kalkulációja kiemelten fontos terület egy vállalkozás számára. Mind a költségek optimalizálása, mind az alkalmazottak elégedettsége szempontjából jól felfogott érdekünk, hogy minden fizetés, járulék és levonás megfelelően legyen elszámolva és átutalva. Cégünk részleges és teljes körű szolgáltatáscsomagot is kínál, részletes hó végi riportokkal.

Miért válasszon minket?

  • Több mint 700 főre nyújtunk bérszámfejtést
  • két napon belül vállaljuk a bérpapírok elkészítésést
  • TB ügyintézések
  • TAJ, adóazonosító és A1-es igazolás igénylése
  • Nemzetközi TB és Szja ügyletek bonyolítása
  • Tapasztalat külföldi munkavállalók számfejtésében

Szüksége van egy új bérszámfejtőre?

A határidők és jogszabályok útvesztőjében mérlegképes könyvelőink magabiztosan közlekednek, amíg Ön üzletének érdemi részével foglalkozhat.

Bővebben

Bízza profikra az alkalmazotti bérek kalkulációját! Bérszámfejtőink munkájának köszönhetően munkavállalói pontosan annyit kaphatnak kézhez, amennyi a legfrissebb jogszabályok szerint jár nekik.

Bővebben

Indítsa el új vállalkozását könnyedén, intézzen mindent egy helyen. Kezdje velünk gyorsan és hatékonyan!

Bővebben

A megfelelő cégforma és adózási forma kiválasztásához széleskörű tájékozottság szükséges. A Tower Consulting jogszabályi változásokban is naprakész adótanácsadói örömmel segítenek optimalizálni céges adókötelezettségeit.

Bővebben

Spóroljon meg időt, csökkentse fizetendő adóját és aludjon nyugodtan! Bízza szakértőnkre éves személyi jövedelemadó bevallását!

Bővebben