Indítsa el új vállalkozását könnyedén, intézzen mindent egy helyen.
Kezdje velünk gyorsan és hatékonyan!

Cégalapítás Budapesten

Hogyan indítsa el új vállalkozását egyszerűen?

A cégalapítás a bürokrácia útvesztőjében, minden bejelentési és adózási kötelezettség teljesítésével önmagában is kihívást és sok órás elfoglaltságot jelent, miközben az idő drága… De miért is próbálna meg Ön eligazodni ebben a labirintusban?

Oldja meg gyorsan, könnyedén, egy szolgáltatás keretén belül az egész folyamatot! A Tower Consulting csapata elintézi a papírmunkát és figyel a határidőkre, miközben Ön munkája érdemi részével foglalkozhat. Szolgáltatásunk teljes körű, a székhely használattól, az összes kitöltendő dokumentum előkészítésén át a bankszámla megnyitásig.

A cégalapítás folyamata gyors és egyszerű a Tower Consulting csapatával:

  • Ügyvédünk elkészíti a céges dokumentumokat
  • Megnyitjuk az igényeinek legjobban megfelelő bankszámlát
  • Regisztráltatjuk vállalkozását a Cégbíróságon
  • Megigényeljük céges adóazonosítóját
  • Természetesen minden dokumentumot és kérelmet mi készítnünk el a teljes folyamat alatt

Cégalapításon gondolkodik?

A határidők és jogszabályok útvesztőjében mérlegképes könyvelőink magabiztosan közlekednek, amíg Ön üzletének érdemi részével foglalkozhat.

Bővebben

Bízza profikra az alkalmazotti bérek kalkulációját! Bérszámfejtőink munkájának köszönhetően munkavállalói pontosan annyit kaphatnak kézhez, amennyi a legfrissebb jogszabályok szerint jár nekik.

Bővebben

Indítsa el új vállalkozását könnyedén, intézzen mindent egy helyen. Kezdje velünk gyorsan és hatékonyan!

Bővebben

A megfelelő cégforma és adózási forma kiválasztásához széleskörű tájékozottság szükséges. A Tower Consulting jogszabályi változásokban is naprakész adótanácsadói örömmel segítenek optimalizálni céges adókötelezettségeit.

Bővebben

Spóroljon meg időt, csökkentse fizetendő adóját és aludjon nyugodtan! Bízza szakértőnkre éves személyi jövedelemadó bevallását!

Bővebben