Ismerje meg a Tower Consulting csapatát

Szikora Márton Ügyvezető

Márton tapasztalatait a világ jelenleg harmadik legnagyobb telekommunikációs vállalatánál szerezte, majd több sikeres, külföldi befektetőket kiszolgáló vállalkozást is felépített. Ügyfélközpontú hozzáállása, valamint sok éves üzleti és cégvezetői tapasztalata garantálja, hogy a Tower Consulting ügyfelei a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.

Szikora Márton
Cornides Krisztián

Cornides Krisztián Ügyvezető, Mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó

Krisztián regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként vezeti a Tower Consulting könyvelői csapatát. Diplomáját a nagy múltú Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Könyvelőként és egy sikeres vállalkozás pénzügyi vezetőjeként szerzett 15 éves tapasztalata, jogszabályi változásokat is érintő naprakész ismerete és precizitása biztosítja szolgáltatásaink professzionális hátterét.

Kovács Dániel Senior könyvelő, Adótanácsadó

Dániel több mint 15 éves szakmai tapasztalata jelenti cégünk stabil, könyvelői hátterét. Mérlegképes könyvelői, IFRS mérlegképes könyvelői és adótanácsadói végzettségét a tekintélyes Budapesti Gazdasági Egyetemen szerezte. Magabiztos szakmai angol nyelvtudása és a külföldi partnerekkel való több éves közös munkája miatt biztos pontot jelent nemzetközi ügyfeleink számára.

Kovács Dániel
Pintér Guido

Pintér Guido Kiemelt Ügyfél Kapcsolattartó

Guido kiemelt ügyfél kapcsolattartó munkatársként vezeti a Tower Consulting 3 fős kapcsolattartói csapatát és segíti könyvelőinket, partnereinket egyaránt. Diplomáját a nagy múltú Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Külföldi tanulmányai, naprakész adózási ismeretei és magabiztos szakmai tudása jelenti cégünk ügyfél-központú működésének alapját.

Fésűs Nóra Senior könyvelő

Nóra több mint 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelő, aki jelenleg egy 3-4 fős könyvelői csapatot vezet. Nagyobb cégeink könyvelésében és a napi működési folyamatok kialakításában is aktív szerepet vállal. Számviteli végzettségét a rangos Budapesti Gazdasági Egyetemen szerezte. Magabiztos szakmai képzettsége, precizitása és a könyvelőprogramokban szerzett tapasztalata miatt a Tower Consulting nélkülözhetetlen tagja.

Fésűs Nóra
Varga Mónika

Varga Mónika Senior könyvelő

Mónika regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik külföldi tulajdonú kereskedelmi, építőipari, tanácsadó és védjegyhasznosító cégek könyvelésében. Gazdasági mérnökként végzett a Károly Róbert Főiskolán, jelenleg pedig cégünk legnagyobb ügyfelének könyvelését látja el.

Bálint Edina Senior könyvelő

Edina mérlegképes könyvelői végzettsége mellett adótanácsadói tanulmányokat folytat. Szilárd szakmai ismerete magas színvonalú szolgáltatást biztosít meglévő és leendő partnereink számára. Jelenleg egy 2 fős könyvelői csapatot vezet és cégünk kiemelt magyar ügyfeleinek könyvelését végzi.

Bálint Edina
Mester Dávid

Mester Dávid Ügyfél kapcsolattartó

Dávid a Tower Consulting ügyfél kapcsolattartó munkatársa, aki kiemelten az adóhatóságokkal való kapcsolattartásért felel. Tanulmányait a nagy múltú Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy és Számvitel szakán folytatta. Sikeres adóellenőrzések során szerzett tapasztalata, magas szintű szakmai angol nyelvtudása és magas fokú adózási ismeretei garantálják leendő ügyfeleink számára, hogy kiemelkedő színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.

Kutasy Alíz Ügyfél Kapcsolattartó

Alíz a Tower Consulting Ügyfél Kapcsolattartó munkatársa, aki kiemelten külföldi új ügyfeleink cégalapításában vállal aktív szerepet, emellett pedig több mint 100 partnerünkkel való kapcsolattartásért felel. Tanulmányait az ELTE Anglisztika szakán folytatta. Magabiztos felsőfokú angol nyelvtudását használva segíti meglévő és leendő ügyfeleinket egyaránt.

Kutasy Alíz
Pásztiné Nagy Julianna

Pásztiné Nagy Julianna Senior bérszámfejtő

Julianna több mint 15 éves tapasztalata és bérszámfejtői szakértelme cégünk meghatározó szakmai hátterét jelenti. Az évek során felmerülő különféle szakmai kihívások során kiemelkedő képességekre tett szert, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ügyfelei mindig professzionális szolgáltatásban részesüljenek.

Dr. Benke Gyula Ügyvéd, Jogi Partner

Dr. Benke Gyula Summa Cum Laude végzett az ELTE Jogi Karán, valamint közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. Magabiztos szakértelemmel rendelkezik a pénzügyi jog, a gazdasági jog és az adójog terültén is. Magas szintű angol nyelvtudásának köszönhetően eddig közel 1000 külföldi ügyfélnek segített már befektetések, cégfelvásárlások és átvilágítások során. Ügyvédi irodája kezdetek óta a Tower Consulting jogi partnere.

Dr. Benke Gyula

Állásajánlatok Karrier a Tower Consultingnál

Pintér Guido
ügyfékapcsolati munkatárs

Ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták:

A professzionalizmus és a figyelmesség garantált a szolgáltatásukban.

Selah Song

Angolul beszélő, nagyon gyorsan reagáló, dedikált könyvelő és bérszámfejő szakemberek.

Patrik Raš

Nagyon hozzáértők, segítettek vállalkozásunk magyarországi megalapításában. A helyi szabályokkal és irányelvekkel, valamint a havi elszámolásokban is ismeretesek, jól felkészültek. Barátságos csapat, jó angol nyelvtudással. Nem haboznék ajánlani őket.

Richard Warburton

Több mint 2 éve dolgozunk együtt a Tower Interconsult céggel. Nagyon elégedettek vagyunk a teljesítményükkel. Profi, segítőkész, gyors és barátságos. Külön köszönet Dánielnek, aki személyesen kezeli fiókjainkat!

Bastion Residence

Kiemelkedő budapesti könyvelőiroda: évek óta ügyfelük vagyunk, és nagyon elégedettek vagyunk szakmaiságukkal és tudásukkal, valamint ügyfélszolgálati modorukkal. Nagyon ajánlom!

Stefan Cuvin

A Tower körülbelül 6 hónapja könyveli a vállalkozásunkat. Rendkívül professzionálisak voltak az eddig velük folytatott munka során.

Evosolve Kft.

Mivel újak vagyunk Magyarországon, nincs megfelelő ismeretünk ennek a gyönyörű országnak a számviteli rendszeréről. Alexandra azonban nagyon segítőkész volt, valamint Dávid is ebben. Eddigi tapasztalataink alapján a Tower Consulting sokkal segítőkészebb és szakmailag jól felkészült könyvelő partner volt, mint bármely másik könyvelőiroda. Legjobbakat kívánjuk a csapatnak!!

Pan Indikos Hungary Kft.

Nemzetközi cégünket kezdetektől fogva (2010 évtől) a mai napig könyvelik, pontos, precíz és készséges munkájukkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Áldozatos munkátokat, folyamatos segítőkészségüket ezúton személy szerint is nagyon köszönöm.

Celltrion Inc.

Majdnem egy éve dolgozom Tamarával. Ő és kollégája, Alexandra sokat segítettek nekem. Mindig rendelkezésre álltak a kérdéseim megválaszolásában, profi, és nagyon emberi módon.

נדב סגרמן

A Toweresek kedvesek, ügyesek, szakmailag felkészültek. Gyorsan reagálnak és minden munkát időben elvégeznek. Lesik a gondolatainkat és konstruktív javaslataikkal megkönnyítik számunkra a munkánk számadás részét :)

Top Gainers Kft.

Cégünk a Tower Interconsult Kft. ügyfele. Az iroda személyzete mindig barátságos és segítőkész. Készek megmagyarázni bármit, amit nem értek. Köszönöm!

Martina Prístavková

Pár hónappal ezelőtt kezdtünk a Tower Consulting céggel együtt dolgozni, pontosabban Janocha Alexandrával álltam napi kapcsolatban, aki segítséget nyújtott a magyarországi cégbejegyzésben, bankszámla nyitásban, és a könyvelésben. Nagyon elégedett vagyok a segítségével, minden kérdésemmel kapcsolatban. Naprakész, készséges, profi és segítőkész volt. Nagyszerű segítségével nyugodtan és jól szervezetten tudtam végigvinni a folyamatot.

Hexagon Web Tech Kft.

2019-ben döntöttünk úgy, hogy együttműködünk a Tower-rel. Azóta ők végzik a pénzügyi és a bérszámfejtési folyamatainkat. Olyan tanácsokkal is elláttak, amik segítettek jobban, és olcsóbban intézni a pénzügyeket. Nagyon kellemes velük dolgozni. Mindent profin, kellemesen és gyorsan intéznek. Örülünk, hogy megléptük ezt, és nagyon bízunk a Tower szakértelmében.

Bergwerff Transport

Nagyon lenyűgözött a Tower Consulting által nyújtott szolgáltatás. Kiválóan beszélnek és értenek angolul, rendkívül profik és gyorsan reagálnak - és mindezt kedvező áron kínálják. Ajánlom őket számviteli szolgáltatásokra.

HMD Clinical Kft.

A Tower Interconsult végzi részünkre a könyvelést és a bérszámfejtést. Rendkívül elégedett vagyok a precíz és pontos munkájukkal, mindig pontos határidő betartásukkal. Csak ajánlani tudom őket bárkinek.

Rosinante Fogadó

Nagy szaktudásuknak és naprakész információiknak köszönhetően gördülékenyen megy a közös munka. Munkatársaik készséggel állnak rendelkezésre bármely szakmai kérdésünkben, valamint precízen, pontosan, határidőre végzik el a kért számításokat. Öröm egy ilyen partnerrel együtt dolgozni.

BUDAPEST 3Dee Store

A Tower Consulting csapata kiemelkedő szerepet játszott magyarországi cégem alapításában. Rendkívül professzionálisak, gyorsak és alaposak a kérdések megválaszolásában, és kiváló emberek, akikkel együtt lehet dolgozni. Köszönöm!

Dappleson Kft.

A Tower Interconsult Kft. munkatársai tapasztaltak, segítőkészek. Teljesen naprakészek, felkészültek és, ami szerintem nagyon fontos, használják a korszerű technológiákat, eszközöket. Már egy pár hónapja együtt dolgozom a céggel, és meg vagyok elégedve.

Delfi Bt.

Ahogy a nevemből is megmondható, hogy nem magyar vagyok, a rendszer, ami itt van, sokkal bonyolultabb, mint ahonnan jöttem, ezért ezzel nagyon sok gondom volt, de a Tower Consulting segítségével egyre jobban megismertem. Remek munka Alexandra. Köszönöm.

Jaewoo Lee

Cégem könyvelőt keresett, valami egyszerű és hatékony megoldást, ők túlszárnyalták az elvárásokat. Kiváló figyelem és kiváló munka, időben megválaszolják az e-mailjeimet, és a legjobb tanácsokat adják.

Contabilidadex Diginteligencia

5 érv a Tower Consulting mellett

Meggyőztük? Kapcsolat

Szolgáltatásaink: