Ismerje meg a Tower Consulting csapatát

Cornides Krisztián Ügyvezető, Mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó

Krisztián regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként vezeti a Tower Consulting könyvelői csapatát. Diplomáját a nagy múltú Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Könyvelőként és egy sikeres vállalkozás pénzügyi vezetőjeként szerzett 15 éves tapasztalata, jogszabályi változásokat is érintő naprakész ismerete és precizitása biztosítja szolgáltatásaink professzionális hátterét.

Cornides Krisztián
Pintér Guido

Pintér Guido Kiemelt Ügyfél Kapcsolattartó

Guido kiemelt ügyfél kapcsolattartó munkatársként vezeti a Tower Consulting 3 fős kapcsolattartói csapatát és segíti könyvelőinket, partnereinket egyaránt. Diplomáját a nagy múltú Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Külföldi tanulmányai, naprakész adózási ismeretei és magabiztos szakmai tudása jelenti cégünk ügyfél-központú működésének alapját.

Kutasy Alíz Ügyfél Kapcsolattartó

Alíz a Tower Consulting Ügyfél Kapcsolattartó munkatársa, aki kiemelten külföldi új ügyfeleink cégalapításában vállal aktív szerepet, emellett pedig több mint 100 partnerünkkel való kapcsolattartásért felel. Tanulmányait az ELTE Anglisztika szakán folytatta. Magabiztos felsőfokú angol nyelvtudását használva segíti meglévő és leendő ügyfeleinket egyaránt.

Kutasy Alíz
Fésűs Nóra

Fésűs Nóra Senior könyvelő

Nóra több mint 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelő, aki jelenleg egy 3-4 fős könyvelői csapatot vezet. Nagyobb cégeink könyvelésében és a napi működési folyamatok kialakításában is aktív szerepet vállal. Számviteli végzettségét a rangos Budapesti Gazdasági Egyetemen szerezte. Magabiztos szakmai képzettsége, precizitása és a könyvelőprogramokban szerzett tapasztalata miatt a Tower Consulting nélkülözhetetlen tagja.

Varga Mónika Senior könyvelő

Mónika regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik külföldi tulajdonú kereskedelmi, építőipari, tanácsadó és védjegyhasznosító cégek könyvelésében. Gazdasági mérnökként végzett a Károly Róbert Főiskolán, jelenleg pedig cégünk legnagyobb ügyfelének könyvelését látja el.

Varga Mónika
Pásztiné Nagy Julianna

Pásztiné Nagy Julianna Senior bérszámfejtő

Julianna több mint 15 éves tapasztalata és bérszámfejtői szakértelme cégünk meghatározó szakmai hátterét jelenti. Az évek során felmerülő különféle szakmai kihívások során kiemelkedő képességekre tett szert, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ügyfelei mindig professzionális szolgáltatásban részesüljenek.

Dr. Benke Gyula Ügyvéd, Jogi Partner

Dr. Benke Gyula Summa Cum Laude végzett az ELTE Jogi Karán, valamint közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. Magabiztos szakértelemmel rendelkezik a pénzügyi jog, a gazdasági jog és az adójog terültén is. Magas szintű angol nyelvtudásának köszönhetően eddig közel 1000 külföldi ügyfélnek segített már befektetések, cégfelvásárlások és átvilágítások során. Ügyvédi irodája kezdetek óta a Tower Consulting jogi partnere.

Dr. Benke Gyula

Állásajánlatok Karrier a Tower Consultingnál

Pintér Guido
ügyfékapcsolati munkatárs

Ajánlatkérés

Tower Interconsult Kft.
Címünk: H-1134 Budapest, Váci út 45.
G. épület 7. emelet

Telefon: +36 1 808 9402
E-mail:

2021 © Minden jog fenntartva.

Kiemelt referenciáink

Angolul beszélő, nagyon gyorsan reagáló, dedikált könyvelő és bérszámfejő szakemberek.

Patrik Raš

Az MSI - Magyarország több mint 3 éve áll partnerségben a Tower Consulting céggel. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Hatékonyak, segítőkészek és gyorsak. Daniel támogatása, megértése, türelme és profizmusa példaértékű.

MSI Magyarország

Nemzetközi cégünket kezdetektől fogva (2010 évtől) a mai napig könyvelik, pontos, precíz és készséges munkájukkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Áldozatos munkátokat, folyamatos segítőkészségüket ezúton személy szerint is nagyon köszönöm.

Celltrion Inc.

Több mint 2 éve dolgozunk együtt a Tower Interconsult céggel. Nagyon elégedettek vagyunk a teljesítményükkel. Profi, segítőkész, gyors és barátságos. Külön köszönet Dánielnek, aki személyesen kezeli fiókjainkat!

Bastion Residence

A Tower Interconsult végzi részünkre a könyvelést és a bérszámfejtést. Rendkívül elégedett vagyok a precíz és pontos munkájukkal, mindig pontos határidő betartásukkal. Csak ajánlani tudom őket bárkinek.

Rosinante Fogadó

Majdnem egy éve dolgozom Tamarával. Ő és kollégája, Alexandra sokat segítettek nekem. Mindig rendelkezésre álltak a kérdéseim megválaszolásában, profi, és nagyon emberi módon.

נדב סגרמן

Pár hónappal ezelőtt kezdtünk a Tower Consulting céggel együtt dolgozni, pontosabban Janocha Alexandrával álltam napi kapcsolatban, aki segítséget nyújtott a magyarországi cégbejegyzésben, bankszámla nyitásban, és a könyvelésben. Nagyon elégedett vagyok a segítségével, minden kérdésemmel kapcsolatban. Naprakész, készséges, profi és segítőkész volt. Nagyszerű segítségével nyugodtan és jól szervezetten tudtam végigvinni a folyamatot.

Hexagon Web Tech Kft.

2019-ben döntöttünk úgy, hogy együttműködünk a Tower-rel. Azóta ők végzik a pénzügyi és a bérszámfejtési folyamatainkat. Olyan tanácsokkal is elláttak, amik segítettek jobban, és olcsóbban intézni a pénzügyeket. Nagyon kellemes velük dolgozni. Mindent profin, kellemesen és gyorsan intéznek. Örülünk, hogy megléptük ezt, és nagyon bízunk a Tower szakértelmében.

Bergwerff Transport

Külföldiként segítségre volt szükségem a cégem bejegyzéséhez és az összes adóbevallásom intézéséhez. Nagyon kellemes együttműködés Guidóval! Guidó mindent világosan elmagyaráz, és nagyon jó tanácsokat ad nekünk. Olyan ügyekben is, mint a közjegyzői okmányok, nemzetközi partnerek és vámáru-nyilatkozatok, segítettek nekem, és minden sikerült. Nagyon ajánlom a szolgáltatásaikat!

Duncan de Waard

A Tower körülbelül 6 hónapja könyveli a vállalkozásunkat. Rendkívül professzionálisak voltak az eddig velük folytatott munka során.

Evosolve Kft.

Kiemelkedő budapesti könyvelőiroda: évek óta ügyfelük vagyunk, és nagyon elégedettek vagyunk szakmaiságukkal és tudásukkal, valamint ügyfélszolgálati modorukkal. Nagyon ajánlom!

Stefan Cuvin

A Tower Consulting csapata kiemelkedő szerepet játszott magyarországi cégem alapításában. Rendkívül professzionálisak, gyorsak és alaposak a kérdések megválaszolásában, és kiváló emberek, akikkel együtt lehet dolgozni. Köszönöm!

Dappleson Kft.

Cégem könyvelőt keresett, valami egyszerű és hatékony megoldást, ők túlszárnyalták az elvárásokat. Kiváló figyelem és kiváló munka, időben megválaszolják az e-mailjeimet, és a legjobb tanácsokat adják.

Contabilidadex Diginteligencia

Nagyon lenyűgözött a Tower Consulting által nyújtott szolgáltatás. Kiválóan beszélnek és értenek angolul, rendkívül profik és gyorsan reagálnak - és mindezt kedvező áron kínálják. Ajánlom őket számviteli szolgáltatásokra.

HMD Clinical Kft.

A Toweresek kedvesek, ügyesek, szakmailag felkészültek. Gyorsan reagálnak és minden munkát időben elvégeznek. Lesik a gondolatainkat és konstruktív javaslataikkal megkönnyítik számunkra a munkánk számadás részét :)

Top Gainers Kft.

Nagy szaktudásuknak és naprakész információiknak köszönhetően gördülékenyen megy a közös munka. Munkatársaik készséggel állnak rendelkezésre bármely szakmai kérdésünkben, valamint precízen, pontosan, határidőre végzik el a kért számításokat. Öröm egy ilyen partnerrel együtt dolgozni.

BUDAPEST 3Dee Store

Ahogy a nevemből is megmondható, hogy nem magyar vagyok, a rendszer, ami itt van, sokkal bonyolultabb, mint ahonnan jöttem, ezért ezzel nagyon sok gondom volt, de a Tower Consulting segítségével egyre jobban megismertem. Remek munka Alexandra. Köszönöm.

Jaewoo Lee

Cégünk a Tower Interconsult Kft. ügyfele. Az iroda személyzete mindig barátságos és segítőkész. Készek megmagyarázni bármit, amit nem értek. Köszönöm!

Martina Prístavková

A budapesti Tower Consulting cégemet könyvelési, bérszámfejtési és számviteli tevékenységben segíti. Pintér Guido kezeli a fiókunkat, és azt tapasztaltam, hogy készséges, hozzáértő és segítőkész. A Tower Consulting megkönnyítette számomra a budapesti vállalkozásom vezetését. Nagyon ajánlom őket minden üzlettulajdonosnak.

Hari Subedi

5 érv a Tower Consulting mellett

Meggyőztük? Kapcsolat

Szolgáltatásaink:

Egyéni árajánlat kevesebb mint 2 perc alatt!

Adja meg rövid űrlapunkon vállalkozásának néhány adatát, és kapjon egy személyre szabott ajánlatot akár már holnap.

Kitöltöm az ajánlatkérést